Magyarországon, egyedülálló módon alvásfelméréssel egybekötött tanácsadás és sleep tréning tanfolyam és életmód tanácsadás, amelynek segítségével elsajátíthatók az elalvási technikák, és az alvászavarok gyógyszerek kihagyásával megszüntethetőek

Súlyos esetekben műszeres vizsgálatokkal bővített diagnosztikai és terápiás eljárások alkalmazása (sypap készülékek, műtét). Az intézmény a World Association of Sleep Medicine partnere, európai orvosi szakmai minősítéssel akkreditált alvás laboratórium.

Európában, a nemzetközi alvásdiagnosztikában is viszonylag új módszerről és lehetőségről van szó, amelynek célja a dolgozók munkavégző képességének a diagnosztizálása és erősítése. Intézményünk az európai alvás standardok figyelembe vételével indította ezt a programot, amelynek célja a dolgozók, a koncentrációt igénylő munkakörökben tevékenykedő munkatársak számára kidolgozott alvásminőség mérés és a kapcsolt terápiás lehetőségek elvégzése és igénybe vétele.

A program lehetőséget nyújt a vállalatok, az intézmények, a hivatalok, a közösségi csoportok számára, hogy tudományosan kidolgozott módszer alapján kerülhessen megállapításra az abban részt vevők alvásának az állapota, az állapotfelmérést követően pedig az úgynevezett minőségi alváshoz kínálnak megfelelő terápiát a szakembereink.